5 milion të prekur, por Robert Berisha thotë se s’ka korronaviirus: Çohuni more…

5 milion të prekur, por Robert Berisha thotë se s’ka korronaviirus: Çohuni more…

Këngëtari shumë i komentuar në media, Robert Berisha tërheq gjithmonë vëmendjen me postimet e tij në rrjete sociale dhe kështu ka ndodhur edhe sot. Roberti ka postuar një video montazh të Kanye West duke e shoqëruar me muzikë popullore shqiptare dhe shkruan se nuk ka pasur korronaviirus dhe nuk ka as tani ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply