50-vjeçarja bëhet nënë për herë të parë, i vendos femijes emrin me te veçantë

50-vjeçarja bëhet nënë për herë të parë, i vendos femijes emrin me te veçantë

Nuk ka me bukur se te jesh prind dhe eshte nje nga gjerat me te bukura te kesaj bote aq me teper kur ti mondohesh dhe perpiqesh per nje femi. Gezimi dhe Zenepja treguan historine e tyre ne emsionin Njerez te pa dukshem. “Nuk e mendoja se do martohesha ndonjë ditë. Por Zoti është i madh dhe më ka bekuar me një shtatzëni”, u shpreh Zenepja. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni рamјеn.

Leave a Reply