Adelina feston Bajramin me burrin dhe motrat, publikon pamjen më të bukur me të gjithë së bashku

Adelina feston Bajramin me burrin dhe motrat, publikon pamjen më të bukur me të gjithë së bashku

Adelina Ismaili është një ndër këngëtaret më të pëlqyera shqiptare.Edhe pse u largua për një kohë nga skena pasi u martua dhe u bë nën e një djali, tani ajo është kthyer në Kosovë dhe ka filluar të bëhet aktive si më parë, Adelina është aktive edhe në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.Përmes një fotografie familjare, ajo ka uruar festën e Kurban Bajramit ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.

Leave a Reply