Ajo mendon se është shtatzënë me binjakë! Por kur mjeku i bën ekon, ai hesht për një kohë të gjatë. Pastaj e sheh dhe i jep lajmin…

Ajo mendon se është shtatzënë me binjakë! Por kur mjeku i bën ekon, ai hesht për një kohë të gjatë. Pastaj e sheh dhe i jep lajmin…

Protagoniste e kësaj historie është një grua e quajtur Lauren Perkins, dëshira e saj e vetme ka qenë gjithmonë të bëhet një nënë. Për një kohë të gjatë, ajo u përpoq të mbetej shtatzënë dhe përfundoi me trajtime të fertilitetit. Me burrin e saj, ata vendosën të bënin një pushim me disa miq, në Nikaragua, për të provuar dhe shkëputur ѕhtуре hарѕiren mероѕhte dhe ѕhiкo раmјеt

Leave a Reply