Çudira në Pogradec/ Po udhëtonte me fëmijën futur në bagazhin e makinës, ja si e detyron polici babain që ta nxjerrë (VIDEO)

Çudira në Pogradec/ Po udhëtonte me fëmijën futur në bagazhin e makinës, ja si e detyron polici babain që ta nxjerrë (VIDEO)Babai qe kishte futur femijen ne bagazh
Një ngjarje e pazakontë është filmuar në Pogradec, ku një baba po udhëtonte me fëmijën, të cilin e kishte lënë në bagazhin e makinës.Kjo është pikasur nga policia rrugore, të cilët e kanë ndaluar makinën e prindit dhe e kanë detyruar atë që ta nxjerrë fëmijën nga bagazhi.
Vendosja e fëmijëve gjatë udhëtimit në bagazh është shkelje e rregullave të qarkullimit por mbi të gjitha përbën një rrezik të madh për të shiko videon:

Ngjarja është filmuar ditën e sotme nga Harta Dixhitale e Aksidenteve Rrugore