Do qani! Ajo është vetëm 4 vjeçe, ai është 30 vjeç. Ata martohen me pëlqimin e të gjithëve. Edhe me atë të…

Do qani! Ajo është vetëm 4 vjeçe, ai është 30 vjeç. Ata martohen me pëlqimin e të gjithëve. Edhe me atë të…

Kjo vajzë 4-vjeçare quhet Abby dhe vjen nga Nju Jorku (Shtetet e Bashkuara). Prapa syve të saj të bukur fsheh një sekret të tme rrshme: Ajo vu an nga një leu çemi acute, një formë e kan cerit që, për fat të k eq, kryesisht prek fëmijët. Por paçka sëm undjes fëmija vijon të jetë optimiste, ndërsa sëm undja e tme rrshme përparon duke përk eqësuar gjendjen shëndetësore të saj. ѕhtуре hарѕiren mероѕhte dhe ѕhiкo раmјеt

Leave a Reply