Gruaja 100 kg më shumë se burri, por kjo s’i ka penguar kurrë


Ajo peshon plot 100 kilogramë më shumë se i shoqi, por kjo me sa duket nuk është pengesë, madje është pika e tyre e fortë që e bën marrëdhënien perfekte.

Emma dhe Stuart Grundy janë nga Manchestrer, Angli, dhe lidhja e tyre ka vazhduar që kur ishin adoleshentë.

Çifti tashmë i martuar janë takuar në një supermarket lagjeje për të mos u ndarë më kurrë.

Emma dhe Stuart janë shumë të ndryshëm nga njëri-tjetri, por kjo si duket i bën komplementarë dhe një çift pa mangësi.

Ata shprehen se janë të dashuruar me personalitetin e njëri-tjetrit dhe kjo gjë nuk do të ndryshojë kurrë dhe se nuk ku rëndësi nëse Stuart peshon 60 kilogramë apo Emma 160-të. Një leksion i mirë apo jo?

Leave a Reply