Këtë video Enca Haxhia nuk don kurr që ju ta shihni

Këtë video Enca Haxhia nuk don kurr që ju ta shihni.Enca…a ju kujtohet kur askush nga juria e The Voice, nuk u kthye për të??
Në vitin 2011, këngëtarja Enca Haxhia vendosi të marrë pjesë dhe të provonte aftësitë e saj në muzikë. Por pavarësisht se tashmë Enca është pjesë e botës së muzikës, në atë kohë, për të nuk u kthye asnjëri prej anëtarëve të jurisë.

E shoqëruar nga familja e saj, për të cilën Enca tregon se e ka gjithmonë pas vetes, këtë herë këngëtarja nga Tirana priste mbështetjen e profesionistëve, por asnjëri prej tyre nuk e përzgjodhi në skuadrën e vet. Sot ajo ia ka dalë të bëhet pjesë e tregut muzikor në Shqipëri dhe Kosovë.

Për më tepër ju sjellim pamjet :