Kryemadhi e vendosur: Do luftoj që fëmijët e mi të jetojnë në Shqipëri, t’i përkëdhel kur flenë 

Ndërkohë që opozita është duke u zhvendosur drejt Parlamentit, kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi është shprehur e vendosur deri në fund.

Kryemadhi ka pohuar se do të luftojë për Shqipërinë që fëmijët e saj të jetojnë këtu dhe të ketë mundësi t’i përkëdhelë.

Më tej, Kryemadhi ka shtuar se nuk do ta lejojë Ramës që ta destabilizojë vendin.

‘Do luftoj për Shqipërinë se dua që fëmijët e mi të jetojnë në Shqipëri, që kur të flenë t’i përkëdhel fëmijët e mi. Ashtu siç zoti është treguar me Shqipërinë, ashtu edhe politikanët duhet të tregohen me dinjitet me këtë vend. Ne nuk do të lejojmë as Edi Ramës që destabilizojë Shqipërinë’, tha Kryemadhi.

Leave a Reply