Kur këngëtareve tona iu del zogu, gjoksi e të pasmet në koncert (Foto )

Këngëtaret shqiptare kohët të fundit janë duke i dhënë një rëndësi të madhe paraqitjes dhe shpesh po ekzagjerojnë me veshjet.
Më shumë se për këngën, këngëtaret shqiptare po arrijnë të nxjerrin skandale edhe nga skenat e vogla të koncerteve e mbrëmjeve, të cilat rrallë duken si skena, shkruan “Magazina.al”

Veshja e tepruar provokuese, lëvizjet e gjestet, shpesh habitin edhe fansat e tyre.

“Magazina.al” ju sjell disa nga këngëtaret tona, të cilat janë “kapur” në momente aspak të pahijshme, e shpesh kanë bërë që koncertet e mbrëmjet e tyre të mos duken si të tilla, falë transparencës së tepruar me veshje.

Ja disa prej tyre:

ENCA

Genta Ismajli