Ngjarje e rëndë në Prrenjas/ Fëmija bie në gropën me ujë, ndërron jetë

Ngjarje e rëndë në Prrenjas/ Fëmija bie në gropën me ujë, ndërron jetë

Një ngjarje tra gjike raportohet nga Prrenjasi ku ka hu mbur jetën një fëmijë. Sipas raportimeve të para, fëmija ka rënë në një gropë me ujë rreth 1 metër të thellë dhe është mb ytur. Ende nuk dihet mosha dhe as rrethanat në të cilat ka ndodhur ngjarja e rëndë

Leave a Reply