Panë tm err me sy, rrëqethin banorët e Buçimasit në Pogradec: E dëgjuam, po bë rtiste, nënë më të mirë nuk kishte

Panë tm err me sy, rrëqethin banorët e Buçimasit në Pogradec: E dëgjuam, po bë rtiste, nënë më të mirë nuk kishte

Banorë të fshatit Buçimas në Pogradec kanë shprehur tr onditjen e tyre nga ngjarja makabre e ndodhur gjatë pasdites në fshatin e tyre.

44 vjeçari, Olsi Çekiçi i mori jetën nënës së tij. Ata thonë se 44 vjeçari ishte me probleme men dore dhe ishte marrë disa herë nga pol icia dhe dërguar në spitalin psik iatrik të Elbasanit.

‘Është marrë nga doktorët. Pse e kanë lëshuar? Nuk është se e kanë marrë njëherë. Kjo ngjarje na ka tr onditur shumë. Sepse kjo nuk ka ndodhur ndonjëherë që biri të që llojë nënën. Unë e njoh si njeri, sepse nëna ime e kishte të vetën nënën e tij. Po ta shikoje me veten fliste.’-thotë një nga banorët.

‘Dëgjova vetëm të bërtitura. Ishim larg. Grua më të mirë nuk kishte. Ai ishte me penallti. Ai ishte problematik për familjen e tij. Në lagje nuk ngacmonte’-thotë një tjetër banore.

Leave a Reply