Para se të niseni për në Shqipëri, shikojini mirë këto fotografi

Para se të niseni për në Shqipëri, shikojini mirë këto fotografi

Pavarësisht pandemisë kosovarët edhe këtë vit kanë vazhduar drejt Shqipërisë për t’i kaluar pushimet verore.
Në mëngjesin e së premtes janë parë një numër i madh i qytetarëve dhe automjeteve që hynë në Shqipëri përmes Morinit.
Në disa fotografi që ka siguruara IndeksOnline pika kufitare e Morinit u ngarkua qe në orët e para të mëngjesit.
Aty shihet se është krijuar një kolonë e gjatë nga numri i madh i automjeteve që ia kanë mësyrë kosovarët të shijojnë pushimet verore në Shqipëri