Qëndresa, Labi dhe vajza urojnë Bajramin përmes një fotografie shumë të bukur familjare

Qëndresa, Labi dhe vajza urojnë Bajramin përmes një fotografie shumë të bukur familjare

Ajo është e njohur për publikun si bashkëshortja e moderatorit, Labinot Gashit.Është fjala për Qëndresa Bajramit e cila është gjithmonë e përfolur dhe e përlqyer sidomos për paraqitjet e saj,
Qëndresa është shumë aktive edhe me postime në rrjete sociale.Përmes një fotografie të bukur, ata kanë uruar festën e Bajramit

Leave a Reply