Shkurte Gashi uron motrën për ditëlindje, do të befasoheni sa shumë ngjajnë

Shkurte Gashi uron motrën për ditëlindje, do të befasoheni sa shumë ngjajnë

Shkurte Gashi po vazhdon të jetë një prej këngëtareve më të pëlqyera kosovare.Ajo vlerësohet shumë sidomos për performancat e saj live, Shkurtën e gjejmë shuë aktive me postime të ndryshme në rrjete sociale.Sot, ajo përmes nj fotografie ka uruar motrën e saj për ditëlindje.E ajo që mori gjithë vëmendjen është ngjajshmëria që kanë ato me njëra tjetrën ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn.

Leave a Reply