Shqiptari ndërron jetë në Britani, miku i tij prek me dedikimin: Na mërzite Get, “na tradhëtove” për së dyti

Nga Fatjon Gjinaj
Shqiptari ndërron jetë në Britani, miku i tij prek me dedikimin: Na mërzite Get, “na tradhëtove” për së dyti

Gazetari i Fax News, Fatjon Gjinaj ka bërë një dedikim të ndjerë për mikun e tij të fëmijërisë që ka ndërruar jetë nga një atak kardiak në britaninë e madhe. Ai përmend në shkrim faktin se si shumë të rinj edhe miku i tij iku diku larg për të ndjekur ëndrrën e tij sepse si duket ëndërr e rinisë shqiptare nuk është më Shqipëria ѕhtуре hарѕiren mероѕhte dhe ѕhiкo раmјеt

Leave a Reply