Skandal/ Në mes të Tiranës i moshuari përdh.unon të miturin, më pas….

Pas rastit të pë.rdhunimit të një të miture 10-vjecare në një fshat të Fierit nga një 67- vjeçar në kotecin e pulave, dje emisioni “Stop” ka publikuar një tjetër rast ab.uzimi, i cili është regjistruar në mes të Tiranës dhe në sy të të gjithë kalimtarëve.

Një i moshuar abuz.on me një djalë të mitur në anë të Lanës në kryeqytet. Më pas i moshuari duket i kapur për dore së bashku me djalin e mitur teksa ecin në rrugë.
I moshuari, i cili shfaqet duke abu.zuar sek.sualisht me të miturin në mes të Tiranës është lehtësisht i identifikueshëm edhe nga fotot e publikuara nga emisioni “Stop”.

Aktin e turpshëm i moshuari duket se e kryen pa qenë fare i shqetësuar edhe pse zona ku po ngacmonte se.ksualisht të miturin kishte lëvizje të konsiderueshme qytetarësh.

Leave a Reply