Sot ajo eshte nje nga femrat me te suksesshme dhe me te njohura te ekranit shqiptar, por a e njhni vajzen ne foto?

Sot ajo eshte nje nga femrat me te suksesshme dhe me te njohura te ekranit shqiptar, por a e njhni vajzen ne foto?

Eshte moderatorja qe shquhet ne ekran per profesionalitetin e saj dhe me nje rrjedhshmeri mahnitese ne te folur. Ate e kane zili shume nga femrat qe dalin ne ekranet shqiptare por jo vetem. Diten e sotme vellai i saj ka publikuar nje foto ku shfaqet se bashku me te ne nje foto to stampuar para shume vitesh . ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni рamјеn.

Leave a Reply