Sot ne Ditën e Fundit të Ramazanit pas 13 Vjet Martes më lindi djal kush më Uron i dhasht Zoti të gjitha të mirat

Urime me shëndet dhe jet të gjat duke u rrit me nënë e babë ishAlla.

Sot ne Ditën e Fundit të Ramazanit pas 13 Vjet Martes më lindi djal kush më Uron i dhasht Zoti të gjitha të mirat, jane te rralla rastet sikur se ky rast i ketij cifti te martuar qe para 13 viteve.
Urime me shëndet dhe jet të gjat duke u rrit me nënë e babë ishAlla, e gjitha të mirat në jetë. Hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкој fotot tê рlоta.

Leave a Reply