Studentja bie në dashuri më 58-vjeçarin, “ishte me shikim të parë”

Studentja bie në dashuri më 58-vjeçarin, “ishte me shikim të parë”

Një studente, e cila ka rënë në dashuri dhe ka për partner, një burrë 30 vite më të madh se ajo, rrëfen të gjithë paragjykimet që është ndeshur. Mahely Da Silva, 28 vjeçe, nga Sao Paolo e Brazilit, u takua për herë të parë me partnerin e saj aktual, Martin Brenner, 58 vjeç, nga Berni i Zvicrës, në një restorant të vendlindjes së saj. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni рamјеn.