‘Unë nuk mund të bëj fëmijë’, aktorja e serialeve turke bën deklaratën prekëse: Zoti më krijoi kështu

‘Unë nuk mund të bëj fëmijë’, aktorja e serialeve turke bën deklaratën prekëse: Zoti më krijoi kështu

Aktorja shumë e njohur në Turqi prej serialeve në të cilat ka luajtur, Larissa Gacemer ka deklaruar se ajo nuk mund të bëjë fëmijë dhe e ka pranuar këtë fakt. Larissa tregoi në një video të postuar në Instagram se është prekur nga komentet e fansave që e pyesin vazhdimisht pse nuk bën një fëmijë me bashkëshortin e saj ѕhtуре hарѕiren mероѕhte dhe ѕhiкo раmјеt

Leave a Reply