Vendimi i çuditshëm/ Lejohen dasmat në kohë Co-vid-19, por dhëndri nuk duhet ta puthë nusen

Vendimi i çuditshëm/ Lejohen dasmat në kohë Co-vid-19, por dhëndri nuk duhet ta puthë nusen

Sri Lanka hoqi masat kufizuese që ndalonin organizimin e dasmave në mesin e pandemisë së korronaviirusit, por në bazë të rregullave të reja dhëndrit nuk i lejohet të puthë nusen. Të paktën, jo në publik. Pasanikët e këtij vendi organizojnë zakonisht ceremoni martesore me mijëra të ftuar. Kremtimet në raste të tilla zgjasin shpesh me ditë të tëra e përfshijnë shumëllojshmëri ushqimesh, pije, vallëzim e këngë. Por udhëzimi i fundit nuk lejon që në dasma të ketë më shumë se 100 të ftuar, të cilët duhet të rrijnë një metër larg njëri tjetrin e të mbajnë maska hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply